Roneko Kft
flash

Cégbemutató

A Roneko Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (röviden Roneko Kft.) székesfehérvári székhelyű építőipari vállalkozás, amely 1991-ben alakult 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonaként. A Kft. jelenlegi tulajdonosai Nemes Ferenc és Nemes Károly.

A kft. az alapítása után hírközlő hálózatok kiépítésével foglalkozott fő tevékenységként, majd 1996-tól az elektromos kis- és középfeszültségű kivitelezések vették át a vezető szerepet. A cég fokozatosan egyre nagyobb áramszolgáltatói területen végez szolgáltatásokat minősített alvállalkozóként és tervezőként az E-ON Hungária ÉDÁSZ és DÉDÁSZ területein, valamint az Elmű-Émász szolgáltatási területén. Ezek mellett a Roneko Kft. 1998 óta az Alcoa Köfém Kft-nél végez karbantartási, géptelepítési és épületgépészeti szolgáltatásokat. Az elmúlt években csarnokok, bevásárlóközpontok, lakóparkok komplett (külső, belső) villamos kivitelezésével bővítettük a tevékenységünket.

A vevőink maradéktalan kiszolgálása, minőségünk folyamatos fejlesztése és a környezettudatos magatartás érdekében a Kft. rendelkezik ISO 9001-es és ISO 14001-es szabványnak megfelelő érvényes minősítéssel. 2004 áprilisától a NATO minősített beszállítói közé is tartozunk.. Az aktuális minőség- és környezeti politikánk az aktualitások link alatt olvasható.

picturepicturepicturepicture