Roneko Kft
flash

Sajtóközlemény:

Napelemes rendszer telepítése a Roneko Kft-nél 2020/06/18.

Rekordsebességgel megújult a Pólus Center

Híreink
Rekordsebességgel újult meg a Pólus Center Rendkívül rövid határidő alatt, folyamatos üzem mellett újult meg a Pólus Center. Cégünk a bevásárlóközpont teljes világítási rendszerét rendeléstől számítva egy hónap alatt szállította le.
A Pólus Center 16 évvel ezelőtt nyitott meg, így egyike a legelső magyarországi bevásárlóközpontoknak. Összesen 1 milliárd forintból 2012 december 6-ra teljesen felújították és kibővítették a létesítményt. A munkálatokra rendkívül rövid határidő állt rendelkezésre, és a kivitelezés alatt folyamatosan biztosítani kellett a bevásárlóközpont működését
Cégünk, a Be light Kft. összesen 4000 darab világítótestet, a Pólus teljes világítási rendszerét rekordsebességgel, a megrendeléstől számított egy hónap alatt szállította le. A világítási rendszer egyedi megoldásokat is magába foglal, egyebek mellett csaknem 500 folyóméternyi RGB LED szalagot, illetve számos 3D-s világító fóliás mennyezeti lámpatestet.

A villamos kivitelezési munkálatokat a Roneko Kft. és a Ceb-System Kft. végezte. Az építészeti terveket a Fusion Architect (Bach Péter, Kisgergely Csaba), a belsőépítészetet a Cubo Építészcsoport (Tolnai Zsolt) jegyzi. A projekt villamos tervezője a Kelevill.
http://www.belight.hu/?mod=mainpage&cla=mainpage&fun=access&mp=hirek&c=1182