Roneko Kft
flash

Sajtóközlemény:

Napelemes rendszer telepítése a Roneko Kft-nél 2020/06/18.

Aktuális minőség- és környezeti politika

A RONEKO Kft. a villamos és gépészeti kivitelezési munkálatainak teljesítése során törekszik a már megszerzett piaci pozíció megtartására, valamint a kiváló minőség folyamatos biztosításával növekvő részesedés megszerzésére.
Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok követelményeinek megfelelő minőség- és környezetirányítási rendszert működtetjük, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, megrendelőink megelégedettségét, miközben nagy figyelmet fordítunk a környezeti károk, környezetszennyezés megelőzésére, a környezet igénybevételének folyamatos ésszerűsítésére, környezethasználattal járó kockázatok folyamatos kiküszöbölésére. A Kft. vezetése elkötelezte magát, a minőség- és környezetirányítási rendszer folyamatos és eredményes fejlesztése mellett.
Minden dolgozónál tudatosítani kívánjuk, hogy saját munkaterületén tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a munkautasítások, valamint a környezetvédelmi előírások és rendeletek betartásával az általunk kivitelezett létesítmények minősége folyamatosan kielégítse a vevők igényeit, és a tevékenységeink környezeti hatásai megfeleljenek az érdekelt felek (a vevő, a társadalom, a hatóságok, stb.) elvárásainak. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk, ezért keressük a komplex megoldásokat, javító és helyesbítő tevékenységeket a megrendelőink igényinek, elégedettségének mérése alapján. Eközben figyelemmel kísérjük, és minél előbb alkalmazzuk a legkorszerűbb építési módszereket a vonatkozó szabványok és jogszabályok adta kereteken belül, figyelembe véve a múltbéli hiányosságaink elemzésekor szerzett tapasztalatokat.
A Roneko Kft. az alább felsoroltakat tekinti legfőbb feladatainak:
·Jogszabályi és hatósági előírások betartása
·Munkatársaink folyamatos képzésének biztosítása
·Preventív védekezés alapelvének tudatos alkalmazása
·Beszállítóink, alvállalkozóink tevékenységének környezeti szempontokat is figyelembe vevő minősítése
·Korszerű technológiák bevezetésével, berendezések vásárlásával az épített környezet életritmusának, zajterhelésének csökkentése
·A müködés során keletkező hulladékok megfelelő kezelése, ha lehetséges újrahasznosítási lehetőségek kidolgozása
·Telephelyünkün végzett tevékenységek esetén azonosított és nyilvántartott potenciális veszélyeket, környezeti hatásokat tervszerűen csökkentjük, vagy ha lehet, csökkentjük
Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez, amelyhez a Roneko Kft. vezetése biztosítja a biztonságos munkavégzés követelményeit, megfelelő infrastruktúrát, képzési és szociális lehetőségeket.

Székesfehérvár, 2009. március 01.